Запитання та відповіді до аукціону

Ідентифікатор лота
UA-PS-2022-08-05-000001-3
ID
9d7035a322f049b093e09fe28ff7fd95
Гарантійний внесок
1145.60 UAH
Розмір мінімального кроку аукціону
114.56 UAH
Розмір реєстраційного внеску
1200.00 грн
Лот виставляється вперше
Мінімальна кількість учасників
1
Запитання приймаються до:
28/08/2022 19:41:00
Період подання запитань завершено.
Для того, щоб мати можливість залишити запитання Вам необхідно авторизуватись
Запитання-відповiдi
10/08/2022 11:45:17 - Запитання до аукцiону
Перелік документів
Який перелік документів має подати учасник для участі в аукціоні?
Вiдповiдь:
Згідно із ч. 7 ст. 14 Закону України "Про приватизацію державного та комунального майна", до заяви на участь у приватизації об’єкта малої приватизації подаються: 1) для потенційних покупців - фізичних осіб - громадян України - копія паспорта громадянина України; 2) для іноземних громадян - копія документа, що посвідчує особу; 3) для потенційних покупців - юридичних осіб: витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань України - для юридичних осіб - резидентів; документ про реєстрацію у державі її місцезнаходження (витяг із торговельного, банківського або судового реєстру тощо), засвідчений згідно із законодавством держави його видачі, перекладений українською мовою, - для юридичних осіб - нерезидентів; інформація про кінцевого бенефіціарного власника. Якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника і про причину його відсутності; остання річна або квартальна фінансова звітність; 4) документ, що підтверджує сплату реєстраційного внеску, а також документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску в розмірі 10 відсотків стартової ціни з рахунка потенційного покупця, відкритого в українському або іноземному банку (крім банків держав, внесених FATF до списку держав, що не співпрацюють у сфері протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом), на рахунок, визначений частиною одинадцятою цієї статті; 5) письмова згода потенційного покупця щодо взяття на себе зобов’язань, визначених умовами продажу. Разом з тим, повідомляємо, що відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, орган приватизації надає відповіді на запитання щодо лота.
19/08/2022 09:30:34 - Запитання до Двохповерхова нежитлова будівля
Оренда об'єкта нерухомості
В інформаційному повідомленні зазначено, що даний об'єкт знаходиться в оренді до 04.07.2039. Чи можна ознайомись з даним договором?
Вiдповiдь:
З договором оренди можна ознайомитися у відділі комунального майна Управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та землекористування виконавчого комітету Острозької міської ради Рівненської області, що знаходиться на другому поверсі адміністративної будівлі за адресою м. Острог, пр-кт Незалежності, 14 або в ЕТС ПРОЗОР.ПРОДАЖІ